Hvad laver Viggo:


MAD:

Jeg kan være kokken til dit arrangement. Du betaler timeprisen, og vi aftaler detaljerne. Om I selv indkøber maden, som jeg så kommer og tilbereder eller om jeg i samarbejde med jer stå for hele jeres arrangement, fra planlægning, indkøb, personale og madlavning. I skal blot sørge for en passende lokalitet med køkken faciliteter. Det kan fint være et sommerhus eller et privat lokale, og altså ikke kun et lokale med et veludstyret køkken. Jeg medbringer selv de vigtigste redskaber til madlavningen. Da jeg er Norsk, er min specialitet at lave vildt mad. Jeg kan skaffe jer både Dansk & Norsk vildt som f.eks. Krondyr, Fasan, Rensdyr, Hjort, Ryper og Elg. Mad til bryllupper, fødselsdage eller andre fejringer med 2 eller 3 retters menuer er også min spids kompetence. Efter 3 år som kok på Ebeltoft skole, har jeg også en god fornemmelse af hvad børn godt kan lide, så vi finder også gode spændende retter til dem.DIT LOGO - VOR MISSION.

Har du behov for Tryk, Specialtryk eller Broderi til dit tøj eller anden markedsføring?

Viggo tilbyder også tøj, drikkevarer & merchandise med DIT LOGO på. Se mere på .

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1970 i Norge, ejer av virksomheden Viggos Trading som holder til i Ebeltoft i Syddjurs kommune. Jeg er uddannelse som kok, begyndte på kokkeskolen i 1986. Etter endt læretid tog jeg svendebrevet som kok i dec. 1990. Derefter et års pligttjeneste i det norske forsvaret. Jeg blev køkkenchef allerede som 23 årig på Fagerhøj fjeldstue i Nesbyen, før færden gik videre til Hemsedal skisenter, hvor engagementet blev afsluttet med at styre / lede alle 3 cafeer. Efter Hemsedal blev han headhuntet til jobbet som front office manager på Skeikampen Fjeldlandsby, Norges største hyttelandsby med 225 hytter og 1125 senge. Derefter:

- 6 år som selvstændig næringsdrivende i Rjukan, med Cafe, hytteudleje og som distriktskonsulent for Novasol. Bestået Leder uddannelse på BI Oslo Leder af Krossobanen, i Rjukan, Nord Europas længste to rebs svævebane.

Til Ebeltoft I 2007 blev det slut med nomadetilværelsen, da familien flyttede og købte hus i Ebeltoft, og jeg fik job i Ebeltoft. Forskellige stillinger som kok og leder, har ført mig til jobbet jeg har i dag nemlig som ansvarlig for skoleboden på Ebeltoft Skole.

I 2009 startede jeg desuden min egen virksomhed i DK med salg af arbejdstøj ud fra Søndervangsvej i Ebeltoft. I 2013 blev virksomheden udvidet med egen webshop www.tojtryk.dk.

På webshoppen sølges tøj, sikkerhedssko, drikkevarer og merchandise. Tryk, broderi og specialtryk kan påmonteres alle produkter i webshoppen. Vi samarbejder kun med en gros leverandører som står inde for effektiv logistik, kvalitet, funktionalitet og innovation, vores mest brugte leverandører er Bläkläder, ID, Nybo Jensen, Sika & Ulvang.

Markedsområder: Østjylland er vores primære område, men vi leverer tøj til hele Danmark, Norge, Bornholm og Grønland. Kunder:

Nogle af vores kunder er bl.a. Århus Parkeringsvagter, Kalø ØKOLOGISKE Landbrugsskole, Kvadrat, Strandvejens konditori, Syddjurs kommune, PG Haveservice, Molskroen & Fregatten Jylland. Med Viggo sin lange og gode erfaring og de krav han stiller til sine produkter, og ikke mindst til sine medarbejdere, er du som kunde sikret en god oplevelse både ved leverance af tøj og med mad til dit arrangement.

fasan
Rensdyr
Krondyr
Elg